20. juli 2024

Seniorkabareten i Nes fyller 25 år i 2024, noe som naturligvis må markeres. De ønsker velkommen til forestillingen «Det var tider!». Nostalgien står i førersetet, og gamle og nye slagere får gjenkjennende nikk og smil etter hvert som de løftes fram på scenen. Og gapskratt når vitser og sketsjer legges som krydder innimellom.

Destinasjon: Nes kulturhus, Årnes
Avgang: 10. april 2024 kl 12:30
Retur: 10. april 2024 kl 16:00

Pris kr 990 inkluderer billett, bussreise og middag på Sanngrund på veien hjem

Fristen for påmelding er over. Forestillingen starter kl 14:00.

Avreise fra Kongsvinger stasjon kl 12:30

Seniorkabareten har truffet en nerve, og funnet en nisje, blant de eldre. Dette er underholdning av eldre for eldre.  Fra den spede starten i 1999 har Seniorkabareten i Nes vokst til å fylle åtte årlige forestillinger med mellom 2000 og 3000 publikummere i salen. Opptil 50 busslaster med forventningsfulle publikummere fra hele Østlandsområdet kommer for å få den med seg.

Seniorkabareten i Nes er et tilbud knyttet til Nes eldresenter. Og ikke tenk sykehjem og skrøpelige folk nå: Dette er en ungdomsklubb for godt voksne! Det er også tilknyttet kulturavdelingen i kommunen, ikke helse- og sosial. Men at dette kulturtilbudet også er helserelatert er skikkelig bevist: Vi har måttet løpe etter folk som har glemt igjen rullatorene sine inne i salen når forestillingen er slutt! Og er det det noe i det at en god latter forlenger livet, så har kabareten forlenget livet til mange!

Dette har vært en suksess fra ende til annen, og publikum har vært over seg av begeistring. Til og med eldreministeren har vært på Årnes og blitt imponert av «disse tilårskomne som sannsynligvis ikke fikk nok oppmerksomhet da de var yngre», som en tilhører humoristisk kommenterte i lokalavisa.