16. juni 2024

Våre kunder

KIL Ishockey benytter Berg Skysstasjon til bortekamper og cuper for våre lag. Da er vi sikre på at unge og gamle kommer seg trygt til ishaller rundt i Norge, samtidig som foreldrene slipper å kjøre etter endt arbeidsdag. Berg Skysstasjon organiserer hele turen for oss, både for yngre årsklasser og seniorlag, inkludert hotell, fly og bespisning når det er nødvendig. Vi får alt tilrettelagt og servert. Kongsvinger IL Ishockey er veldig godt fornøyd med alt vi får av service, trygghet og komfort fra Berg Skysstasjon.

Jan Christer «Chirre» Eriksson, daglig leder, KIL Ishockey

«Det har vært en lykke og svært inspirerende å få være på turer med Berg Skysstasjon de senere år. Deres samarbeid med ledende kulturformidlere i Kongsvingerregionen har resultert i herlige opplevelser med sang og musikk, teater og litteratur, historieformidling og festlige skrøner. Vi har vært på reise gjennom vakre kulturlandskap eller i historiske rammer, blitt fraktet trygt fram av blide bussjåfører og kunnskapsrike guider til velvalgte overnattingssteder, og maten har alltid vært av høy kvalitet, gjerne kortreist og servert av den beste lokale kokk. Man føler seg alltid svært velkommen, og opplegget er alltid velfungerende, så det er bare å kose seg og nyte det gode livet i trivelig selskap.»

Mona Kalsaas, stamgjest fra Gjøvik

«Berg Skysstasjon er en profesjonell og kvalitetsorienter samarbeidspartner som sørger for at vi kan gi besøkende en best mulig opplevelse av Kongsvingerregionen. De har komfortable busser og trivelige sjåfører som er opptatt av passasjerene. I tillegg har de et omfattende nettverk samarbeidspartnere og god kunnskap om regionen. Vi anbefaler dem mer enn gjerne til andre som har behov for både transport og turoperatør.»

Lars Ovlien, daglig leder Ovlien & Co. AS