16. juni 2024

Yvonne Andersen inviterer nok en gang publikum inn til sitt rike univers fra bokserien Årringer. Nye tider – Gamle synder har premiere 16. august og vi tilbyr busstur med tradisjonsrik Sillpu fra Minimäki inkludert. Merk: begrenset antall plasser!

Destinasjon: Austmarka Bygdetun
Avgang: 16. august 2023 kl 16:30
Retur: 16. august 2023 cirka kl 21:30

Pris per pers : kr 790 for inngangsbillett, sillpu og buss

Bindende påmelding til berg@skysstasjon.no eller 908 79 105 innen 16. juli 2023

Bussen starter på Kirkenær stasjon kl 16:30, plukker opp på Kongsvinger stasjon kl 17:00 og kjører rett til Austmarka. Der er det mat og vandrespill før forestillingen begynner kl 19:00. Retur etter forestillingen.

Manus: Yvonne Andersen
Musikk og regi: Øivind Roos
Scenografi og kostyme: Mette J. Skogbakken
Inspisient: Åse Lukerstuen
Musikk: Søndre Finnskogen Spellemannslag og VM-Trosserne
Med blant andre: Kjersti Thorset, Jonas Linnerud, Solfrid Anita Ruud, Kathrine Kolgrov, Trond Eng, Glenn Luijbregts, Nils O. Ottesen, Anita Ihler, Eva Vermundsberget, Lars Thyholdt og Kjetil Foseid.

Et stort ensemble av aktører og musikere er klare til å gi deg en ny storslagen teateropplevelse på Austmarka bygdetun. Året er 1923, og skumle ting lurer under den tilsynelatende idylliske overflaten i bygda Lunderskog. Gamle hemmeligheter kommer til overflaten, og det trues med storstreik på sager og i vassdrag. Kjærlighet, dramatikk, humor, slærv og musikk går inn i et hele der vi skal både le og gråte. Noen skikkelser har gått ut av historien, og nye kommer til. Men Silja, Arvid, Mas-Karin, Mari, Eskil og Elvekongen er der alle sammen, sammen med fløtere, kæra på saga, spellemenn og en stor tropp av barn, ungdom og slærvekjærringer.

Det er servering før og etter forestillingen, samt i pausen. En time før forestilling kan du vandre rundt spilleplassen og oppleve folk og tablåer fra Årringer-universet. Vi tilbyr et behagelig amfi og god lyd, men du kan ikke ha med paraply om det skulle komme en regndråpe.