16. juni 2024

Bli med på en musikalsk komedie full av Rock’n’roll, varme og dødelig frekk humor på Chat Noir 25. november. på scenen står Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Ingar Helge Gimle og Gisle Børge Styve. Turen inkluderer middag på Olavsgaard på returen.

Destinasjon: Chat Noir
Avgang: 25. november 2023 kl 13:15 (forestilling kl 16:00)
Retur: 25. november 2023 cirka kl 22:00

UTSOLGT PER 9. JUNI 2023!

Bussen startet på Flisa og går via Kirkenær og Kongsvinger til Oslo. Forestillingen begynner kl 16:30.

Flere tiår etter sin storhetstid som skuespillere har Hege Schøyen, Bjarte Hjelmeland, Henrik Mestad, Mari Maurstad, Ingar Helge Gimle og Gisle Børge Styve flyttet inn på sykehjem. Bygget som tidligere huset ærverdige Chat Noir Teater har blitt forvandlet for å imøtekomme byens aldrende befolkning.

Her har de eldgamle skuespillerne slått seg til ro for å nyte sine eldre dager og mimre tilbake til en tid som for lengst er forbi. Den monotone hverdagen brytes først når den strenge sykepleieren setter i gang med allsanger og nedlatende aktiviseringstiltak som hode, skulder, kne og tå. For det er det gamle folk liker, ikke sant?

Gjengen har riktignok bikket 90 for lengst, men nekter å svinne hen. En dag får seniorene nok. Så fort sykepleieren snur ryggen til, blir de indre rebellene vekket til live med en urkraft som har overlevd siden glansdagene på teateret. Det viser seg at det fremdeles er mye futt i de gamle kroppene, og de er slettes ikke så resignerte som det ser ut som. For selv om det kan være tøft å bli gammel, kan man fortsatt føle seg som en 25-åring og ha et ønske om å spille hovedrollen i sitt eget liv – en aller siste gang.

“Evig ung” er en musikalsk komedie med trøkk som handler om det å bli gammel, spekket med dødelig frekk humor og et skråblikk tilpasset vår tid. Publikum kan glede seg til en perlerekke av kjente pop- og rockelåter fra de siste 50 årene, med passende titler som “Stayin Alive”, “Forever Young” og “I Will Survive”. Velkommen til en særegen blanding av humor, varme, musikalske innslag og ettertanke som treffer deg rett i hjertet.