5. mars 2024

Bli med til Stockholm og gå i fotsporene til visekunstnerne Carl Michael Bellman, Evert Taube og Cornelis Vreeswijk. Vi reiser ut i skjærgården, vandrer i gamla stan og oppsøker steder som var viktig for de tre kjempene som formet svensk musikk.

Destinasjon: Stockholm
Avgang: 1. august 2024
Retur: 4. august 2024

Vi gjentar fjorårets vellykkede kulturreise til broderlandet. Denne gangen er målet Stockholm og de tre trubadurene Bellman, Taube og Vreesvijk. Vi bor på Clarion Hotel Amaranten, som ligger på Kungsholmen like ved Gamla Stan. Syngende og underholdende reiseledere er Øivind Roos, Eva Vermundsberget og Lars Ovlien.

Den ene dagen tilbringer vi i Stockholms skjærgård, som Evert Taube synger om i mange av sine mest kjente viser. Den andre dagen besøker vi Gamla Stan og Söder i Stockholm, der både Bellman og Vreesvijk holdt til. Naturligvis blir det allsang, konserter og spontane utbrudd av underholdning underveis.

På bussturen frem og tilbake blir det både et innblikk i vår felles historie langs den samme veien ynglingeætten kom til Norge, men også litt prat om de tre fantastiske visekunstnerne som er vel så populære her hjemme som i Sverige. Vi stopper i Charlotteberg på turen hjem.

Vi legger ut priser og komplett program når alle detaljer er på plass.

Meld din interesse til berg@skysstasjon.no eller på telefon 908 79 105/628 13 200.

VI bor tre netter på Clarion Hotel Amaranten. Foto: Strawberry.