20. juli 2024

Vår tradisjonsrike tur til nydelige Tossa de Mar er en perfekt mulighet til å forlenge sommeren. Bli med på bussferie og opplev denne perlen av en by på Costa Brava!

Destinasjon: Tossa de Mar
Avgang: 14. september 2023 kl 09:00
Retur: 25. september 2023 kl 18:00

Pris per person i dobbeltrom: kr 13 990
Tillegg for enkeltrom/lugar: kr 4 100

Tossa de Mar er en gammel fiskerlandsby og sies å være kanskje den vakreste byen på Costa Brava. I en nylig kåring har byen til og med blitt utnevnt til et av Europas 20 beste reisemål!

Platja Gran, Tossa de Mar

Under oppholdet i Tossa bor vi på byens flotteste hotell, Golden Bahia de Tossa. Hotellet har nærmest alt man kan tenke seg av fasiliteter. Et nydelig bassengområde, solterrasse på taket med tilhørende boblebad, spa og treningssenter i kjelleren, show-bar med underholdning hver kveld, pianobar osv. Restauranten er stor og romslig og tilbyr de herligste buffetretter. Til frokost får du alt du kan tenke deg og omelett på bestilling om det skulle ønskes. Til middag er det et kjempeutvalg av både kjøtt, salater og tilbehør, og menyen varierer hele uka.

Bassengområdet på kveldstid

Dag 1:
Bussen ruller ut av garasjen på Roverud på torsdag morgen og begynner opphenting, før ferden settes mot Trelleborg via Oslo. Vi stopper selvfølgelig for benstrekker og lunsj- og kaffepauser på turen sørover, og det er enkel bevertning ombord på bussen. Når kvelden nærmer seg kjører vi ombord på TT-Line i Trelleborg som tar oss over til Tyskland og Travemünde i løpet av natten. Middag ombord på båten.

Dag 2: Tidlig på morgenen spiser vi frokost ombord på båten før vi kommer i land i Travemünde. Deretter begir vi oss ut på Autobahn og setter kursen mot Metz, hvor vi skal tilbringe natten på Ibis Hotel Metz Woippy. Middag på hotellet på kvelden.

Dag 3: Vi får frokost tidlig på morgenen igjen, og setter oss i bussen for den siste etappen. Vi sklir gjennom hele Frankrike og inn i Spania, og ankommer Tossa de Mar på kvelden. Deretter sjekker vi inn på Golden Bahia og spiser middag i restauranten på hotellet.

Dag 4-9: Tiden er til fri disposisjon og du kan nyte Tossa de Mar til det fulle. Om du vil nyte bassengområdet eller strandlivet (ca 10 minutters gåtur), eller vandre i de trange gatene i gamlebyen, ta deg en tur opp på borgen.. Mulighetene er mange i denne koselige byen.
Det blir også muligheter til en utflukt i løpet av oppholdet. Den går til opp i fjellene til Montserrat, og ned i dalen igjen til den kjente vingården Torres. En sterkt anbefalt opplevelse, med dramatisk landskap, kjempegod mat, vinsmaking og rundtur i vinproduksjonen.

Dag 10: Denne morgenen setter vi oss igjen i bussen og flytter oss nordover igjen. Dagens endemål er igjen Metz, hvor vi får middag på hotellet og overnatter.

Dag 11: Frokosten inntas på hotellet før vi kjører nordover gjennom Tyskland. Vi ankommer Travemünde hvor TT-Line er klare til å frakte oss tilbake til Trelleborg. Middagen får vi ombord på båten.

Dag 12: Sverige møter oss på morgenkvisten og vi tar fatt på turens siste dag. På veg hjem tar vi en stopp innom Nordby Shoppingcenter, slik at de som har tomt kjøleskap hjemme kan få fylt opp litt igjen. Deretter begynner vi med avstigninger og takker for turen, og kjører bussen inn igjen i garasjen på Roverud på ettermiddagen.

Bindende påmelding til berg@skysstasjon.no eller 908 79 105

Vinkjeller, Bodega Torres
Lunsj, Bodega Torres