22. mai 2024

I samarbeid med De små scener tilbyr vi busstur til Kongsvinger for å se Vestanå Teater i Hedahlsalen og deretter gå på konsert med Hanne Tveter og Jorge Vera i Vinger kirke under De små scener 4. februar. Pakken inneholder buss tur/retur, inngang på begge forestillingene og mat på Kafé Bohem.

Destinasjon: Kongsvinger
Avgang: 4. februar 2023 kl 13:00
Retur: 4. februar 2023 kl 20:30

Plan for dagen

13:00 Avreise fra Flisa – vi plukker opp langs ruta etter avtale
15:00 Ankomst Kongsvinger og Kafé Bohem – servering av et utvalg av deres populære pizzaer samt plukkemat fra middelhavet (skinke, ost, oliven, aioli og focaccia).
16:45 Oppmøte Herdahsalen
17:00 Mästar’n över alla mästare med Vestanå Teater
17:50 Mulighet for å ta seg noe å drikke på Kafé Bohem etter forestillingen
18:45 Oppmøte ved Vinger kirke
19:00 Konsert med Hanne Tveter og Jorge Vera
20:30 Hjemreise fra kirketorget (cirkatid)

Pris kr 899

Dekker inngang begge steder, buss tur/retur og mat. NB! Drikke betales selv.

Påmelding til Ine Iversen på e-post berg@skysstasjon.no eller tel 908 79 105.

Vestanå Teater: Mästar’n över alla mästare

HERDAHLSALEN KL 17:00
Fortellerkunst av verdensklasse med herlig musikk i ekte Västanåstil. I Mästar’n över alla mästare blandes historier fra Fryksdalen med stemningsfull musikk hvor fantasi og virkelighet veves sammen til en totalopplevelse for kropp og sjel. Du møter tre fantastiske skuespillere/danser og to eminente musikere som får fart på dansefoten. Varighet cirka 50 minutter. I samarbeid med Teater i Glåmdal.

Hanne Tveter og Jorge Vera

VINGER KIRKE KL 19:00
Festfyrverkeriet Hanne Tveter har i julen fylt store konsertsaler i Madrid med sin herlige blanding av norsk folkemusikk og fyrrige latinske rytmer med spanske «alegrías» og «bulerías». Hun har akkurat gitt ut flere nye låter. Med seg til Kongsvinger har hun den chilenske superpianisten pianist Jorge Vera. De lover en forrykende konsert. I samarbeid med Glåmdal jazzklubb.

Det blir blant annet servert den populære pizzaen til Kafé Bohem.