20. juli 2024

Opplev Spelet om Heilag Olav i sommer. Skuespiller Gard B. Eidsvold og operasangerne Beate Mordal og Trond Gudevold er nye fjes på spel-scenen, mens Ingar Helge Gimle, Ingunn Beate Strige Øyen og Lavrans Haga vender tilbake etter flere års opphold.

Destinasjon: Stiklestad
Avgang: 23. juli 2024 kl 08:00
Retur: 26. juli 2024 på ettermiddagen

Pris per pers : kr 6890 per person i dobbeltrom inkl. buss, overnatting med frokost og middag, dagstur til Den Gyldne Omvei med egen guide, billetter til Spelet om Heliag Olav, lunsj og middag på tur og retur. Tillegg for enkeltrom kr 1.300.

Bindende påmelding til berg@skysstasjon.no eller 908 79 105 innen 23. juni 2024. Forbehold om prisjusteringer som vi ikke rår over.

«Spelet om Heilag Olav» er en dramatisering av det som skjedde på gården Sul dagene før slaget på Stiklestad i året 1030. I forestillingen møter vi både de nære og de store fortellingene: samfunnsendring, trosendring, mentalitetsendring. Hverdagslivet på gården utfordres av storpolitikk, og det mest sårbare enkeltmennesket møter kongen. Etter at Olav har ridd inn på gårdstunet blir ikke livet det samme…

Avreise fra Kongsvinger tirsdag 23. juli kl 08:00

Det blir stopp underveis for beinstrekk og litt kaffe. I tillegg stopper vi i Alvdal for felles lunsj.

Vi sjekker inn på Scandic Hell i Stjørdal for tre netter, med felles middag på hotellet om kvelden.

Etter frokost onsdag 24. juli blir det utflukt på Inderøy og den Gyldne Omvei:
Her får vi med oss egen guide som tar oss med på besøk til gårdsbutikker med mer. Vi spiser felles lunsj på denne turen vi kommer tilbake igjen til hotellet på ettermiddagen. Felles middag på kvelden.

Berg Gård langs den Gyldne Omvei på Inderøy.

Torsdag 25. juli

Dagen er til fri disposisjon på formiddagen. Tidlig ettermiddag reiser vi til Stiklestad, hvor vi får en guidet omvisning før vi skal vi se «Spelet om Heilag Olav» kl 19:00. Før forestillingen vil vi få servert Trøndersk mat og Sodd.  Tilbake igjen til hotellet etter endt forestilling.

Fredag 26. juli er det klart for hjemreise etter frokost. Vi stopper underveis for beinstek og lunsj/middag. Ankomst på ettermiddagen.