16. juni 2024

I sommer reiser vi på en opplevelsesrik tur til Haugesund over fem dager med vår dyktige reiseleder Erik Fagernæs. Vi skal blant annet besøke Åkrehamn Kystmuseum, Avaldsnes kirke, naturskjønne Utsira og Norsk Natursenter i Hardanger.

Destinasjon: Haugesund
Avgang: 2. august kl 08:00
Retur: 6. august

Pris per person kr 9 990 inkl. buss, reiseleder, overnattinger med helpensjon og utflukter som beskrevet under. Tillegg for enkeltrom er kr 1 390.

Bindende påmelding til berg@skysstasjon.no, 908 79 105 eller 628 13 200

Reiseleder: Erik Fagernæs

Program for turen

2. august: Avreise fra Roverud – Kongsvinger kl. 08:00. Det blir en kaffekopp i Oslo eller rett etter. Lunsj blir det i Storstøga i Høydalsmo. Ankomst Quality Hotell Maritim Haugesund. Der skal vi bo i tre netter. Middag på hotellet om kvelden.

3. august: Frokost på hotellet. Avreise kl 09:30. Tur gjennom Søragadå og ankomst Åkrasanden hvor vi besøker Åkrehamn Kystmuseum. Vi spiser lunsj på kaien i Sævlandsvik. Turen går videre til et besøk i Avaldsnes kirke. Vi returnerer til hotellet der vi får middag om kvelden.

4. august: Frokost på hotellet. Avreise til Utsira kl. 11:00. I dag spiser vi lunsj på Dalanaustet og vi legger inn et besøk på Dokken museum. Eventuelt tur til Kyststien. Middag på hotellet om kvelden.

5. august: Frokost på hotellet. Avreise til Kinsarvik kl. 10:00. Det legges inn et besøk hos Hardanger Bestikk. Vi reiser videre til Norsk Natursenter Hardanger hvor vi får en filmvisning. Vi spiser lunsj på senteret. Videre går turen til Quality hotell Vøringsfossen hvor vi skal bo en natt. Egentid til å kose seg på brygga. Middag på hotellet om kvelden.

6. august: Frokost på hotellet. I dag går turen hjemover og vi kjører en tur til Fossli hotell med utsikt over Måbødalen. Videre kjører vi til Gol hvor vi legger inn en lunsj-stopp. Siste etappe går hjem til Kongsvinger.